Edessaskolan » Nyheter » Information!

Information!

Hej alla föräldrar/vårdnadshavare!

På grund av en kommunal vattenläcka i närområdet/bostadsområdet måste vi planera om
fredagen den 18 november. Kommunen kommer den dagen att stänga av all vattenförsörjning på Borgvägen 10, för att kunna reparera denna vattenläcka. Detta innebär att ingen på skolan har tillgång till vatten, toalettbesök, ombesörjning av mat och dylikt. På grund av detta kan vi inte vistas i skolans lokaler och inte heller genomföra lektioner.
Tyvärr är reparationen planerad med kort varsel, närmare bestämt fredagen den 18 november 2016.
Detta innebär att vi erbjuder en kortare skoldag för samtliga elever på skolan, och då vi inte kan vistas i skolans lokaler blir vi tvungna att anordna aktiviteter på annat håll. Vi kommer heller inte kunna ta emot barn på fritids, varken på morgonen eller senare på eftermiddagen/kvällen.

Samtliga elever kommer att börja som vanligt kl. 08.15 och sluta kl. 13.30.
Varje klass kommer den dagen att planera en aktivitetsdag eller ett studiebesök med sina elever (mer information om det får ni i separata informationsbrev under nästa vecka).
Samtliga elever kommer dessutom behöva ta med sig egen matsäck och något att dricka.

Vi fick denna information från kommunen den 10 november, m.a.o. med väldigt kort varsel och vi är medvetna om att det kan ställa till det för er med arbete, hämtning osv.
V hoppas ni har överseende med detta, för valet stod mellan att stänga skolan eller att hitta på en aktivitet utanför skolans lokaler.

/Rektor

Comments are closed.