Edessaskolan » Nyheter » Vinterdag 15/2

Vinterdag 15/2

Onsdagen den 15 februari anordnar skolan den årliga vinterdagen. Vi kommer att åka till Lida friluftsgård med de yngre elever d.v.s. förskoleklass -år 3. Medan årskurserna 4-5 kommer att åka till Flottsbro för skidåkning.
Eleverna som åker till Lida kommer att erbjudas olika vinteraktiviteter, och om vädret tillåter kommer de dessutom att kunna åka skridskor. Det är tillåtet att ta med sig pulka/stjärtlapp och givetvis skridskor.
Årskurs 4 och 5 som kommer att åka till Flottsbro behöver inte tänka på att ta med sig något speciellt (förutom matsäck) utan skolan står för skidutrustning och liftkort som vi kommer att hyra på plats.
Det är viktigt att samtliga elever klär sig ordentligt och att man har på sig någon form av termobyxa/overall under själva friluftsdagen.

För mer information om tider och dylik för respektive klass, ber vi er att titta igenom veckobreven som skickades ut i fredags.

Comments are closed.