Om oss

Om oss

 

Edessaskolan öppnade sina dörrar den 18 augusti 2008. Edessaskolan är en friskola som är belägen i Hallunda. Skolan är en F-6 skola och har ca 150 elever. Våra elever är en gåva och tillsammans ska vi färdas genom en lärorik och berikande väg.

Skolan utgår utifrån Lgr 11 och betonar två viktiga ämnen: Svenska och matematik. Förutom detta erbjuds det även extra timmar i modersmål och i orientalisk musik.

Vår vision är att alla elever som går ut år 6, skall vara: trygga, självsäkra, samhällsintegrerade. Edessaskolans elever skall, intill de sista dagarna, packa ner de värdefulla och inhämtade kunskapen, i sina ryggsäcken.

Vi är en liten enhet med stor kärlek. Har du frågor eller funderingar kring Edessaskolan, tveka då inte att kontakta oss: Klicka på fliken, ”kontakta oss”

Rektor

Rektorn på Edessaskolan heter Robert Abraham och har arbetat på skolan sedan 2010, redan då kände han att hans tjänst var så rätt och därför valde han att gå rektorsutbildningen. 2015 tog han examen och Edessaskolan firade honom stort. Robert är inte vilken rektor som helst, frågar du föräldrar så svarar de att Robert är en god vän till alla, frågar du personalen så säger de att han är en utåtriktad ledare som är mån om allas mående, professionalitet och utveckling och frågar du de alla viktigaste källorna, eleverna, så säger de att han är en rättvis konfliktlösare och en dålig förlorare på fotboll och brännboll. untitled

Stiftelsen Bar Hebreus

Edessaskolan är en friskola som ägs av en stiftelse vid namnet Bar Hebreus. Stiftelsen bildades 2006 och har tillsammans byggt upp en icke vinstdrivande skola.

Har du frågor, kontakta gärna stiftelsens ordförande Gabriel Marawgeh.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.